zzzdim

1-100 του 195
Η οικογένεια κάνει σωματικές ασκήσεις έξω, τεντώνοντας, λυγίζοντας πλάγια. - Φωτογραφία, εικόνα

Η οικογένεια κάνει σωματικές ασκήσεις έξω, στέκεται στο γρασίδι, τεντώνει, λυγίζει πλάγια. Νεαρή μητέρα και πατέρας φορώντας φωτεινά καλοκαιρινά ρούχα για τα αθλήματα. Εξωτερικός φράχτης, στον δρόμο της υπαίθρου.

Ευτυχισμένη νεαρή οικογένεια γιορτάζει τη μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, διασκεδάζοντας μαζί. - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρή οικογένεια γιορτάζει τη μετακόμιση σε ένα νέο διαμέρισμα, διασκεδάζοντας μαζί... δωμάτιο με άδειους τοίχους, νέα αρχή. Πατέρας κρατώντας τη μητέρα στα χέρια του, ο γιος τους τους κοιτάζει ενθουσιασμένοι και έκπληκτος.

Χαρούμενες στιγμές. Κοριτσάκι με την μεγάλη γιαγιά που αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο μαζί - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενες στιγμές με μεγάλη γιαγιά, ανώτερος κυρία δαπανών ποιοτικό χρόνο με την εγγονή της μεγάλη. Ανήσυχο άτακτο μικρό κορίτσι λαμβάνοντας έναν υπνάκο στα γόνατα της γιαγιάς της μεγάλη.

Χαρούμενες στιγμές. Κοριτσάκι με την μεγάλη γιαγιά που αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο μαζί - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενες στιγμές με μεγάλη γιαγιά, ανώτερος κυρία δαπανών ποιοτικό χρόνο με την εγγονή της μεγάλη. Ανήσυχο άτακτο μικρό κορίτσι λαμβάνοντας έναν υπνάκο στα γόνατα της γιαγιάς της μεγάλη.

Χαρούμενες στιγμές. Κοριτσάκι με την μεγάλη γιαγιά που αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο μαζί - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενες στιγμές με μεγάλη γιαγιά, ανώτερος κυρία δαπανών ποιοτικό χρόνο με την εγγονή της μεγάλη. Δύο κάθεται σε ένα κρεβάτι, κορίτσι διαβάζει το βιβλίο και η γιαγιά ακούει.

Αρσενικό γιατρό που εξετάζει ένα χαρούμενο παιδί κορίτσι, που κάθεται σε ένα τραπέζι σε ένα νοσοκομείο - Φωτογραφία, εικόνα

Ανδρική γιατρός που εξετάζει ένα χαρούμενο παιδί της πρώτης δημοτικού με δύο ουρές χρησιμοποιώντας ένα στηθοσκόπιο. Ακούγοντας τον χτύπο της καρδιάς και την αναπνοή της. Μπλε τοίχος, λευκά αντικείμενα. Κοιτάζει ευθεία στην κάμερα.

Η οικογένεια κάνει σωματικές ασκήσεις έξω, τεντώνοντας, κάνοντας εμπρός.. - Φωτογραφία, εικόνα

Οικογενειακές σωματικές ασκήσεις έξω, στέκονται στο γρασίδι, κάνοντας εμπρός σκύγκες. Νεαρή μητέρα, ο πατέρας και η Έφηβη κόρη τους σε φωτεινά καλοκαιρινά ρούχα για αθλήματα. Μωρό κορίτσι προσπαθεί να τους μιμούνται.

Τέσσερα μικρά παιδιά κάνουν online πάρτι γενεθλίων σε καραντίνα στο σπίτι. Γιορτάζουν μπροστά στο λάπτοπ, φορώντας καπέλα από κώνους πάρτι. Εμφάνιση παρουσιάσεων σε μια κάμερα. - Φωτογραφία, εικόνα

Τέσσερα μικρά παιδιά κάνουν online πάρτι γενεθλίων σε καραντίνα στο σπίτι. Γιορτάζουν μπροστά στο λάπτοπ, φορώντας καπέλα από κώνους πάρτι. Εμφάνιση παρουσιάσεων σε μια κάμερα.

Ευτυχισμένη οικογένεια μετακομίζει σε νέο σπίτι, δείχνει τα κλειδιά του παιδιού της, εξηγεί - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρή οικογένεια μετακομίζει σε νέο διαμέρισμα. Δωμάτιο με άδειους τοίχους, νέα αρχή. Μητέρα και πατέρας κοιτάζουν το αγόρι με αγάπη, δείχνουν κλειδιά, εξηγούν το νόημα. Το αγόρι κάθεται πάνω σε ένα σωρό κουτιά..

Ευτυχισμένη οικογένεια μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι, ένα μικρό παιδί που κρατάει κλειδιά. - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρή οικογένεια μετακομίζει σε νέο διαμέρισμα. Δωμάτιο με άδειους τοίχους, νέα αρχή. Μητέρα, πατέρας και γιος αγκαλιάζονται, χαμογελούν, γελάνε. Το αγόρι κάθεται πάνω σε ένα σωρό κουτιά με κλειδιά στο χέρι..

Ζευγάρι στην αγάπη, να καλεί την εταιρεία του άλλου κατά τη διάρκεια πικνίκ στο γκαζόν - Φωτογραφία, εικόνα

Μεσήλικα ζευγάρι στην αγάπη, ξαπλωμένοι στην πλάτη τους με άνεση, κάτω από ένα ρυάκι από οδηγημένες γιρλάντες με λάμπες κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής πικνίκ στο γκαζόν. Απολαμβάνουν την παρουσία και τη εγγύτητα του άλλου. Κοιτάζοντας τον ουρανό

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους. Η ξανθιά μικρή κόρη του τελειώνει το τελευταίο κομμάτι αγγουριού στα γόνατα της μητέρας της. Ο παλιός, που κάθεται μετά, είναι χαλαρός. Μπλε μπουκέτο λουλουδιών από το πλησιέστερο λιβάδι.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους. Η ξανθιά μικρή κόρη του τελειώνει το τελευταίο κομμάτι αγγουριού στα γόνατα της μητέρας της. Ευτυχισμένη παλιά, καθισμένος στη συνέχεια, είναι χαλαρή.

Portrait of a cheerful middle aged housewife with short ginger hair and colorful headband making thinking gesture. She's wearing casual clothes: white T-shirt and jeans. Over blue background. - Φωτογραφία, εικόνα

Portrait of a cheerful middle aged housewife with short ginger hair and colorful headband making thinking gesture. She's wearing casual clothes: white T-shirt and jeans. Over blue background.

Κομμωτήριο προετοιμασία υγρό κομψό καστανά μαλλιά του πελάτη για κούρεμα. - Φωτογραφία, εικόνα

Εστιασμένη ξανθιά κομμώτρια ετοιμάζει υγρό κομψό καστανά μαλλιά του πελάτη για κούρεμα. Πάνω από το μπλε φόντο. Κλείσε. Ψιλοκομμένο, μόνο το κεφάλι του πελάτη. Πελάτης είναι ευτυχισμένη, ειρηνική, και χαλαρή.

Το προσβεβλημένο κοριτσάκι κάθεται στο κρεβάτι με πιτζάμες και σταυρωμένα χέρια. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοριτσάκι με δύο πλεξούδες κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα σε ένα μικρό κρεβάτι με πιτζάμες με φώτα πάνω από το μπλε φόντο. Μάσκα ύπνου στο μέτωπό της. Είναι θυμωμένη με τους γονείς της που την έκαναν να κοιμηθεί..

Γυναίκες σε μια συναυλία χειροκροτούν από πάνω. Κίνηση θολό περιβάλλον - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρές γυναίκες σε μια συναυλία χειροκροτούν στο ρυθμό. Κίνηση θόλωμα της κρέμονται λαμπτήρες, φώτα στη σκηνή και οι άνθρωποι δημιουργούν afterimages. Πλήθος απολαμβάνει μεγάλη ατμόσφαιρα βυθισμένη στη μουσική και υψηλή αδρεναλίνη.

Χαρούμενες στιγμές. Κοριτσάκι με την μεγάλη γιαγιά που αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο μαζί - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενες στιγμές με μεγάλη γιαγιά, ανώτερος κυρία δαπανών ποιοτικό χρόνο με την εγγονή της μεγάλη. Ευτυχισμένος αγκαλιά

Η οικογένεια κάνει γιόγκα, μένει σπίτι για καραντίνα. Η μητέρα και ο πατέρας κάνουν πλάγια κλίση ως μέρος της πρωινής τους άσκησης, ενώ το παιδί τους τραβώντας το πουκάμισο της μητέρας, ζητώντας την προσοχή. - Φωτογραφία, εικόνα

Η οικογένεια κάνει γιόγκα, μένει σπίτι για καραντίνα. Η μητέρα και ο πατέρας κάνουν πλάγια κλίση ως μέρος της πρωινής τους άσκησης, ενώ το παιδί τους τραβώντας το πουκάμισο της μητέρας, ζητώντας την προσοχή.

Κομμώτρια χέρια ανάμειξη μαλλιά του πελάτη πάνω από μπλε φόντο. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναικεία κομμώτρια χέρια ανάμειξη μαλλιά του πελάτη πάνω από μπλε φόντο. Κρατάει το ψαλίδι κάθετα, αφαιρώντας βάρος. Κλείσε. Καλλιεργούνται, το κεφάλι του πελάτη και τα χέρια κουρέα.

Δίδυμες αδελφές σε λαμπερά βραδινά φορέματα γιορτάζουν με ποτήρια αφρώδους οίνου - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτρέτο των δίδυμων αδελφών σε λαμπερά φορέματα βράδυ γιορτάζουν με ποτήρια αφρώδους οίνου. Διασκεδάζουν σηκώνοντας τα χέρια τους για τη χαρά της στιγμής. Χριστουγεννιάτικο φως και φωτοβολίδα

Χαμογελαστός κοριτσάκι που παίζει γιατρό, φορώντας μεγάλες λευκές ρόμπες με στηθοσκόπιο - Φωτογραφία, εικόνα

Χαμογελαστή μικρή πρώτης τάξης κορίτσι με δύο ουρές παίζει το γιατρό, φορώντας μακρύ λευκό ρόμπα με στηθοσκόπιο. Κάθεται σε ένα τραπέζι, ακούγοντας τον χτύπο της καρδιάς του αρκούδο πάνω από το μπλε φόντο. Κοντινό.

Χαριτωμένο βρέφος κορίτσι παίζει, επίδειξη μακριά κατά τη διάρκεια πικνίκ στο γρασίδι στους κήπους - Φωτογραφία, εικόνα

Χαριτωμένο μικρό βρέφος κορίτσι παίζει με τα γυαλιά ηλίου, φορώντας τα ανάποδα, δείχνοντας για τους γονείς της. Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων.

Πορτρέτο της μητέρας και της κόρης κατά τη διάρκεια ενός πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους. Η μητέρα με γυαλιά ηλίου και η Έφηβη κόρη της, και οι δύο ξανθιές, πιέζουν τα μάγουλα, κάθονται μαζί σε λευκό τραπεζομάντηλο. Δείχνοντας αγάπη, ποζάρισμα για μια φωτογραφία.

Χαριτωμένη μικρή κόρη γυμναστικής όμορφος μαύρο νεαρό πατέρα, καθιστώντας σημειώσεις. Παιδί παιχνίδι ρόλων. Αυτός κοιτάζει, ακούγοντας μομφές, ενώ αυτή σχολιάζοντας με το δάχτυλό της μεγάλωσε. - Φωτογραφία, εικόνα

Χαριτωμένη μικρή κόρη γυμναστικής όμορφος μαύρο νεαρό πατέρα, καθιστώντας σημειώσεις. Παιδί παιχνίδι ρόλων. Αυτός κοιτάζει, ακούγοντας μομφές, ενώ αυτή σχολιάζοντας με το δάχτυλό της μεγάλωσε.

Διασκέδαζε το κοριτσάκι που ήθελε να διαβάσει το βιβλίο της ενώ ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα. Χαρούμενα αστραφτερά μάτια. Ακούμπησε τα μάγουλα στα χέρια της. Πρόσθια όψη. - Φωτογραφία, εικόνα

Διασκέδαζε το κοριτσάκι που ήθελε να διαβάσει το βιβλίο της ενώ ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα. Χαρούμενα αστραφτερά μάτια. Ακούμπησε τα μάγουλα στα χέρια της. Πρόσθια όψη.

Μιντλ ηλικία μελαχρινή γυναίκα διδασκαλία λίγο ξανθό αγόρι πώς να διαμορφώσει πήλινο μπολ σε κεραμικό τροχό στο ιδιωτικό εργαστήριό της. Ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στο χόμπι κατά τη διάρκεια της απομόνωσης. - Φωτογραφία, εικόνα

Μιντλ ηλικία μελαχρινή γυναίκα διδασκαλία λίγο ξανθό αγόρι πώς να διαμορφώσει πήλινο μπολ σε κεραμικό τροχό στο ιδιωτικό εργαστήριό της. Ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στο χόμπι κατά τη διάρκεια της απομόνωσης.

Μιντλ ηλικία μελαχρινή γυναίκα διδάσκει στα παιδιά πώς να κάνουν πήλινα επιτραπέζια σκεύη με τα χέρια στο ιδιωτικό εργαστήριό της. Ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στο χόμπι κατά τη διάρκεια της απομόνωσης. - Φωτογραφία, εικόνα

Μιντλ ηλικία μελαχρινή γυναίκα διδάσκει στα παιδιά πώς να κάνουν πήλινα επιτραπέζια σκεύη με τα χέρια στο ιδιωτικό εργαστήριό της. Ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στο χόμπι κατά τη διάρκεια της απομόνωσης.

Εικόνα από κοντινό πλάνο. Αθλητικές ασκήσεις στο σπίτι, ο πατέρας εκτελεί μια handstand, ενώ το μωρό του σέρνεται στο πάτωμα. Οικογενειακή καραντίνα, οικογενειακή ζωή σε απομόνωση. Φως ηλιοβασιλέματος από τα παράθυρα - Φωτογραφία, εικόνα

Εικόνα από κοντινό πλάνο. Αθλητικές ασκήσεις στο σπίτι, ο πατέρας εκτελεί μια handstand, ενώ το μωρό του σέρνεται στο πάτωμα. Οικογενειακή καραντίνα, οικογενειακή ζωή σε απομόνωση. Φως ηλιοβασιλέματος από τα παράθυρα

Ζευγάρι στέκεται κάτω από έναν πορτοκαλί ουρανό, βλέποντας ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα να λαμβάνει χώρα. - Φωτογραφία, εικόνα

Ζευγάρι στέκεται κάτω από ένα μεγεθυντικό πορτοκαλί ουρανό, βλέποντας ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα να λαμβάνει χώρα. Κρατάνε τα χέρια ψηλά στον αέρα. Χαμηλή γωνία. Ο άνθρωπος έχει προσθετικό βιονικό χέρι..

Κομμώτρια κυρία κουρεύει τα μαλλιά του πελάτη πάνω από το μπλε - Φωτογραφία, εικόνα

Ξανθιά κομμώτρια με ποδιά που κουρεύει τα μαλλιά του πελάτη τελειώνει σε μπλε φόντο. Κρατάει το ψαλίδι κάθετα, παράλληλα με τα μαλλιά. Πίσω από την πλάτη..

Άγιος Βασίλης κοιτάζοντας μέσα σε ένα σπίτι από την άλλη πλευρά του παραθύρου. - Φωτογραφία, εικόνα

Άγιος Βασίλης κοιτάζοντας μέσα σε ένα σπίτι από την άλλη πλευρά του παραθύρου. Κρατώντας το χέρι πάνω από τα μάτια. Διακοσμημένα κλαδιά ελάτης κρέμονται από το ταβάνι. Γάλα και μπισκότα σε ένα περβάζι. Πάνω από κίτρινο φόντο.

Οικογένεια μετακόμισε σε ένα νέο διαμέρισμα, γονείς κοιτάζοντας το γιο τους - Φωτογραφία, εικόνα

Οικογένεια μετακόμισε σε ένα νέο διαμέρισμα, γονείς κοιτάζοντας το γιο τους. Περιτριγυρίζονταν από πολλαπλά σφραγισμένα κουτιά από χαρτόνι. Μητέρα κρατώντας παιχνίδι χάρτινο σπίτι στα χέρια, σύμβολο ενός νέου σπιτιού.

Σχετικά μεγάλο τραπέζι, πιάτα και ποτήρια σερβίρονται για ένα επερχόμενο συμπόσιο. - Φωτογραφία, εικόνα

Σχετικά μακρύ τραπέζι σε χαμηλή γωνία, πιάτα και ποτήρια κρασιού σερβίρονται για μια επερχόμενη εκδήλωση δεξιώσεων. Σαλάτα, σούπα, κατσαρόλα, ποικιλία κρασιού. Τριγωνικές διπλωμένες χαρτοπετσέτες. Θόλωμα πίσω από το εστιακό σημείο.

Άντρας γιατρός που εξετάζει τις αμυγδαλές του μικρού κοριτσιού στο νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας φακό - Φωτογραφία, εικόνα

' Ντρας γιατρός να εξετάσει προσεκτικά τις αμυγδαλές του μικρού κοριτσιού στο νοσοκομείο. Χρησιμοποιεί φακό, κρατώντας το πηγούνι της. Είναι στην πρώτη δημοτικού, με δύο ουρές, το στόμα της ανοιχτό, κοιτάζει μακριά.

Ο πατέρας γαργαλάει τις κόρες του κατά τη διάρκεια του πικνίκ στο γρασίδι στους κήπους - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Τα δύο μικρά παιδιά του πατέρα είναι ξαπλωμένοι σε λευκό τραπεζομάντηλο, γελώντας δυνατά, ενώ γαργαλάνε τις κοιλιές τους..

Χαριτωμένο μικρό γιο προσπαθεί να ξυπνήσει τους γονείς του. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο μικρός χαριτωμένος γιος του παιδιού κάθεται στο κρεβάτι των γονιών του και φιλάει τη μητέρα του για να την ξυπνήσει. Ο πατέρας άνοιξε ήδη τα μάτια του και παρακολουθούσε. Οικογενειακό πρωινό

Ευτυχισμένος μαύρος πατέρας και η κόρη του γυμνάζονται σε καραντίνα μαζί, τεντώνοντας τα πόδια τους σε μισό.. - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένος μαύρος πατέρας και η κόρη του γυμνάζονται σε καραντίνα μαζί, τεντώνοντας τα πόδια τους σε μισό..

Ζευγάρι στέκεται στην όχθη του ποταμού πρόσωπο με πρόσωπο ενώ ο ήλιος δύει - Φωτογραφία, εικόνα

Ζευγάρι στέκεται στην όχθη του ποταμού πρόσωπο με πρόσωπο, κρατώντας τα χέρια, ενώ ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα λαμβάνει χώρα. Ρομαντικό σημείο. Χαμηλή γωνία. Ο άνθρωπος έχει προσθετικό βιονικό χέρι..

Παλέτα με δεκάδες δείγματα βαμμένων μαλλιών σε άλμπουμ. Άνω όψη. - Φωτογραφία, εικόνα

Παλέτα με πολλά δείγματα βαμμένων μαλλιών. Στο πάνω μέρος. Λευκή χάρτινη βάση με μικρά δείγματα σε τετράγωνα. Και μακρύτερες τούφες μαλλιών σε ένα λευκό φύλλο άλμπουμ. Διαγώνια εικόνα.

Δίδυμες αδελφές σε λαμπερά βραδινά φορέματα γιορτάζουν με ποτήρια αφρώδους οίνου. - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτρέτο των δίδυμων αδελφών σε λαμπερά φορέματα βράδυ γιορτάζουν με ποτήρια αφρώδους οίνου. Χριστουγεννιάτικο φως και φωτοβολίδα

Οικογένεια μετακόμισε σε ένα νέο διαμέρισμα, γονείς παίζουν με το γιο τους - Φωτογραφία, εικόνα

Οικογένεια μετακόμισε σε ένα νέο διαμέρισμα, γονείς παίζουν με το γιο τους, ανύψωση με τα χέρια. Περιτριγυρίζονταν από πολλαπλά σφραγισμένα κουτιά από χαρτόνι. Γονείς κρατώντας παιχνίδι χάρτινο σπίτι στα χέρια, σύμβολο ενός νέου σπιτιού.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από τη σκιά των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά ξαπλωμένοι στην κοιλιά τους με λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Γελάμε μαζί, τρώμε. Στα γυαλιά ηλίου

Νέα γυναίκα καλλιτέχνης που ζωγραφίζει στο φύλλο, πίσω από το τραπέζι στο σπίτι. - Φωτογραφία, εικόνα

Νέα γυναίκα καλλιτέχνης με μη σταθερή πλεξούδα και εστιασμένη έκφραση πρόσωπο σχέδιο στο φύλλο, πίσω από το τραπέζι στο σπίτι. Διαφορετικές βούρτσες, ψαλίδια, μπογιές στο τραπέζι δίπλα της.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Παίρνω selfie, ποζάρω για φωτογραφία. Στα γυαλιά ηλίου.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από τη σκιά των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά ξαπλωμένοι στην κοιλιά τους με λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Γελάμε μαζί, τρώμε. Στα γυαλιά ηλίου

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Παίρνω selfie, ποζάρω για φωτογραφία. Στα γυαλιά ηλίου.

Διατηρώντας τη διάθεση για σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της καραντίνας covid-19. Μαύρος πατέρας κάνει πους απς, η κόρη του κρατάει σημειώσεις. - Φωτογραφία, εικόνα

Διατηρώντας τη διάθεση για σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της καραντίνας covid-19. Μαύρος πατέρας κάνει πους απς, η κόρη του κρατάει σημειώσεις.

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι μέσης ηλικίας κάνει μια βόλτα μέσα από ένα πάρκο χέρι-χέρι - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι μέσης ηλικίας που περπατά μέσα από ένα πάρκο δίπλα σε ένα ποτάμι. Κρατούν τα χέρια, μιλάνε. Ο άνθρωπος έχει προσθετικό βιονικό χέρι. Από πίσω..

Το μικρό κορίτσι που γρυλίζει κοιτάζει ψηλά ενώ κάθεται σε ένα παρκέ, κρατώντας τα γυμνά της πόδια - Φωτογραφία, εικόνα

Κοριτσάκι με μπεζ πλεκτό πουλόβερ κάθεται σε παρκέ στο σπίτι. Κρατάει τα γυμνά της πόδια με τα χέρια. Κάνοντας γκριμάτσα με ορθάνοιχτα μάτια και στόμα. Άνω όψη.

Το κοριτσάκι διαβάζει στο κρεβάτι με πιτζάμες πριν πάει για ύπνο πάνω από το μπλε - Φωτογραφία, εικόνα

Κοριτσάκι με δύο κοτσίδες κάθεται σε ένα μικρό κρεβάτι, με πιτζάμες με αναμμένα φώτα, διαβάζοντας βιβλίο πριν πάει να κοιμηθεί πάνω από το μπλε φόντο. Μάσκα ύπνου στο μέτωπό της.

Νήπιο κορίτσι βόλτες στην πλάτη της μητέρας της, παίζοντας πάνω από το μπλε φόντο - Φωτογραφία, εικόνα

Μικρό νήπιο κορίτσι βόλτες στην πλάτη της μητέρας της πάνω σε μπλε φόντο. Παίζουν μαζί, γελάνε. Και οι δύο φορώντας τζιν κάτω και άσπρα πουκάμισα.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Τρώγοντας σάντουιτς, γελώντας μαζί.

Τύπος παράδοσης σε ομοιόμορφη κρατώντας φόρμα υπογραφής, ενώ γέρνει βραχίονα σε ένα κουτί - Φωτογραφία, εικόνα

Ο εύθυμος, χαμογελαστός άνθρωπος παράδοσης κρατά τη φόρμα υπογραφής ενώ γέρνει το χέρι του σε ένα κουτί πάνω από μπλε φόντο. Κοιτάζει την κάμερα. Είναι ντυμένος με σκούρο μπλε καπάκι, πουκάμισο και αμάνικο μπουφάν.

Τραπέζι για ορεκτικά για πικ-νικ, γεμάτο σνακ. Λευκό πανί εξαπλωθεί πάνω γκαζόν - Φωτογραφία, εικόνα

Τραπέζι για ορεκτικά για πικ-νικ, γεμάτο σνακ. Λευκό πανί απλώνεται πάνω από το γκαζόν κάτω από ένα δέντρο. Κεράσια, βερίκοκα, αβοκάντο, ελιές, τυρί, ξηροί καρποί, χούμους, πίτσα, αποξηραμένο μπουκέτο δημητριακών σε καρύδα, ποτήρια κρασιού

Το κοριτσάκι παίρνει μια εικόνα με μια vintage κάμερα με καθρέφτη πάνω από το μπλε. - Φωτογραφία, εικόνα

Μικρό νήπιο κορίτσι με καφέ κυματιστά μαλλιά παίρνει μια εικόνα με μια vintage κάμερα καθρέφτη, στερεωτή σε ένα τρίποδο. Πάνω από μπλε φόντο. Πλευρική όψη.

Τύπος παράδοσης σε ομοιόμορφη κρατώντας φόρμα υπογραφής, ενώ γέρνει βραχίονα σε ένα κουτί - Φωτογραφία, εικόνα

Ο εύθυμος, χαμογελαστός άνθρωπος παράδοσης κρατά τη φόρμα υπογραφής ενώ γέρνει το χέρι του σε ένα κουτί πάνω από μπλε φόντο. Κοιτάζει την κάμερα. Είναι ντυμένος με σκούρο μπλε καπάκι, πουκάμισο και αμάνικο μπουφάν.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Τρώω σάντουιτς, ποζάρω για φωτογραφία. Στα γυαλιά ηλίου.

Πορτρέτο της μητέρας και της κόρης κατά τη διάρκεια ενός πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους. Η μητέρα με γυαλιά ηλίου φιλάει σε ένα μάγουλο από την έφηβη κόρη της. Δείχνοντας αγάπη, ποζάρισμα για μια φωτογραφία.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Τρώω σάντουιτς, ποζάρω για φωτογραφία. Στα γυαλιά ηλίου.

Clumsyblonde αγοράκι με πράσινο μακρύ μανίκι προσπαθεί να κοιτάξει μέσα από το παράθυρο του χάρτινου σπιτιού. Το χέρι της μητέρας στο στήθος του. Πάνω από λευκό τοίχο. - Φωτογραφία, εικόνα

Clumsyblonde αγοράκι με πράσινο μακρύ μανίκι προσπαθεί να κοιτάξει μέσα από το παράθυρο του χάρτινου σπιτιού. Το χέρι της μητέρας στο στήθος του. Πάνω από λευκό τοίχο.

Κοριτσάκι με αθλητικά ρούχα και με πλεγμένα μαλλιά που τρώει μανταρίνι ενώ κοιτάζει τον γονιό της πάνω από το μπλε - Φωτογραφία, εικόνα

Κοριτσάκι με αθλητικά ρούχα και με πλεγμένα μαλλιά που τρώει μανταρίνι ενώ κοιτάζει τον γονιό της πάνω από το μπλε

παιδίατρος γιατρός επικοινωνεί και παίζει με το μωρό - Φωτογραφία, εικόνα

Το μωρό είναι στο τραπέζι και ο παιδίατρος γιατρός επικοινωνεί και παίζει μαζί του

Κοριτσάκι που κάθεται με τα γόνατα χωμένα σε ένα πορτοκαλί πλεκτό πουλόβερ στο σπίτι - Φωτογραφία, εικόνα

Προσεκτικό κοριτσάκι που κάθεται με τα γόνατα χωμένα σε ένα σκούρο πορτοκαλί πλεκτό πουλόβερ στο σπίτι. Δεν κοιτάει πουθενά. Πλευρική άποψη.

Μικρό αγόρι που παίζει μέσα σε ένα σπίτι που μοιάζει με κορνίζα, κρατούμενο από τους γονείς του - Φωτογραφία, εικόνα

Χαριτωμένο μικρό αγόρι που παίζει με το μοντέλο του αυτοκινήτου παιχνιδιών μέσα σε ένα σπίτι που μοιάζει με πλαίσιο, που πραγματοποιήθηκε από τους γονείς του. Η μητέρα και ο πατέρας τον κοιτούσαν με αγάπη. Μετακίνηση σε μια νέα έννοια σπιτιού

Μικρό αγόρι κάθεται μέσα σε ένα σπίτι που μοιάζει με πλαίσιο, που πραγματοποιήθηκε από τους γονείς του - Φωτογραφία, εικόνα

Χαριτωμένο αγοράκι που κάθεται μέσα σε ένα σπίτι που μοιάζει με κορνίζα, που το κρατάνε οι γονείς του. Η μητέρα και ο πατέρας τον κοιτούσαν με προσοχή. Μετακίνηση σε μια νέα έννοια σπιτιού.

Ο διανομέας με τη στολή κρατάει κουτιά από χαρτόνι δίπλα στο αυτοκίνητό του. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο διανομέας με τη στολή κρατάει κουτιά από χαρτόνι, στέκεται δίπλα στο αμάξι του σε πράσινους καλοκαιρινούς δρόμους. Είναι ντυμένος με σκούρο μπλε αμάνικο μπουφάν και καπάκι. Εμφάνιση του αντίχειρα.

Ο διανομέας με τη στολή κρατάει κουτιά από χαρτόνι δίπλα στο αυτοκίνητό του. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο διανομέας με τη στολή κρατάει κουτιά από χαρτόνι, στέκεται δίπλα στο αμάξι του. Είναι ντυμένος με σκούρο μπλε αμάνικο μπουφάν και καπάκι. Συμπλήρωση λίστας παραγγελιών.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Μητέρα, πατέρας και δύο παιδιά κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Διαβάζοντας βιβλίο, τρώγοντας, κοιτάζοντας τον καμεραμάν.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Τρώγοντας σάντουιτς, προσφέροντας τα ο ένας στον άλλο.

Οικογενειακό πικ-νικ στο γρασίδι στους κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων - Φωτογραφία, εικόνα

Καλοκαιρινό οικογενειακό πικ-νικ σε γρασίδι σε κήπους κάτω από απαλή απόχρωση των δέντρων. Η μητέρα, ο πατέρας και η κόρη, όλα στα γυαλιά ηλίου, κάθονται πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο δίπλα στο φαγητό τους. Τρώγοντας σάντουιτς με κέφι.

Νεαρή ελκυστική μελαχρινή με κοντά μαλλιά γυναίκα με τηλέφωνο σε ένα πάρκο - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτραίτο μιας νεαρής όμορφης γυναίκας με κοντά μαλλιά σε ένα ελαφρύ γκρίζο μοδάτο παλτό με ένα σακίδιο σε ένα πάρκο. Στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνό της..

Πορτρέτο ενός πανέμορφου ευτυχισμένο ζευγάρι που χαμογελάει μαζί. - Φωτογραφία, εικόνα

Το πορτρέτο ενός πανέμορφου ευτυχισμένο ζευγαριού που χαμογελάει μαζί. Ο σύζυγος στέκεται πίσω από τη γυναίκα του. Πιέζοντας τα μάγουλα.

Πετούν ψηλά, πρωί πουλιών. Νεαρή κοπέλα με δαντέλα και μετάξι ρόμπα που κάθεται στο κρεβάτι - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρή κοπέλα με δαντέλα και μετάξι ρόμπα που κάθεται στο κρεβάτι με τα χέρια της

Ώριμη γυναίκα στέκεται δίπλα σε ένα παράθυρο σε μια παλιά στενή γεμάτη κουζίνα με πορτοκαλί ήλιο ρύθμιση σε ένα παράθυρο. από πίσω, υψηλή γωνία. - Φωτογραφία, εικόνα

Ώριμη γυναίκα στέκεται δίπλα σε ένα παράθυρο σε μια παλιά στενή γεμάτη κουζίνα με πορτοκαλί ήλιο ρύθμιση σε ένα παράθυρο. από πίσω, υψηλή γωνία.

Νεαρή γυναίκα με μαύρο μαγιό και γυαλιά ηλίου κολυμπά στην πισίνα σε κίτρινη φουσκωτή σημαδούρα. Στο πάνω μέρος. Δύσκολο. Σπρώχνει με τα πόδια της. Κοίτα την κάμερα και χαμογέλα.. - Φωτογραφία, εικόνα

Νεαρή γυναίκα με μαύρο μαγιό και γυαλιά ηλίου κολυμπά στην πισίνα σε κίτρινη φουσκωτή σημαδούρα. Στο πάνω μέρος. Δύσκολο. Σπρώχνει με τα πόδια της. Κοίτα την κάμερα και χαμογέλα..

Μικρά κορίτσια χέρια χύτευση πηλό μπάλα πάνω από το τραπέζι, κοντινό πλάνο, κορυφαία άποψη. - Φωτογραφία, εικόνα

Μικρά κορίτσια χέρια χύτευση πηλό μπάλα πάνω από το τραπέζι, κοντινό πλάνο, κορυφαία άποψη.

Ο πατέρας εκπαίδευε την κορούλα του στο μποξ, κάνοντας γκριμάτσες. Χτυπάει με ενθουσιασμό. Πάνω από μπλε - Φωτογραφία, εικόνα

Ο πατέρας εκπαίδευε την κορούλα του στο μποξ, κάνοντας γκριμάτσες. Χτυπάει με ενθουσιασμό. Πάνω από μπλε

Box maker που εργάζονται πίσω από ένα τραπέζι σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο, σχέδιο scematics με ένα μολύβι, εργαλεία διάσπαρτα σε όλη. - Φωτογραφία, εικόνα

Box maker που εργάζονται πίσω από ένα τραπέζι σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο, σχέδιο scematics με ένα μολύβι, εργαλεία διάσπαρτα σε όλη.

Γυναίκα χέρια κρατώντας βρωμιά πάνω από ένα τραπέζι με σπορόφυτα φυτευτεί σε αυτό. Στην κορυφή. Καλλιεργούνται, μόνο τα χέρια. - Φωτογραφία, εικόνα

Γυναίκα χέρια κρατώντας βρωμιά πάνω από ένα τραπέζι με σπορόφυτα φυτευτεί σε αυτό. Στην κορυφή. Καλλιεργούνται, μόνο τα χέρια.

Σχέδιο διακοπών. Μια όμορφη γυναίκα κουνούσε τα πόδια της στο νερό, ξαπλωμένη σε ένα κίτρινο λαστιχένιο δαχτυλίδι. Σκηνή στην πισίνα, ήλιος ημέρας - Φωτογραφία, εικόνα

Σχέδιο διακοπών. Μια όμορφη γυναίκα κουνούσε τα πόδια της στο νερό, ξαπλωμένη σε ένα κίτρινο λαστιχένιο δαχτυλίδι. Σκηνή στην πισίνα, ήλιος ημέρας

Ευτυχισμένος χαλαρός γενειοφόρος χωρίς αριστερό χέρι αίσθημα στο σπίτι πάνω από το μπλε φόντο - Φωτογραφία, εικόνα

Χαρούμενος γενειοφόρος ταπεινός άντρας χωρίς αριστερό χέρι πάνω από μπλε φόντο. Φοράει μπλε μπλουζάκι και έχει τατουάζ στα χέρια του. Χέρι σε τσέπη.

Νύφη και γαμπρός στέκονται ο ένας κοντά στον άλλο σε ένα πάρκο το ηλιοβασίλεμα - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένη, χαμογελαστή νύφη και γαμπρός να στέκονται ο ένας κοντά στον άλλο πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα πάρκο το ηλιοβασίλεμα. Γυναίκα κρατά όμορφο μπουκέτο.

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι μέσης ηλικίας αγκαλιάζονται, κοιτάζονται σε ένα πάρκο - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι μέσης ηλικίας αγκαλιάζονται, κοιτάζονται σε ένα πάρκο δίπλα σε ένα ποτάμι. Ο άνθρωπος έχει προσθετικό βιονικό χέρι..

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι ποζάρει για μια φωτογραφία στο σπίτι, στέκεται κοντά ο ένας στον άλλο - Φωτογραφία, εικόνα

Ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι που ποζάρει για μια φωτογραφία στο σπίτι, χαμογελάει, στέκεται κοντά ο ένας στον άλλο. Ο άνθρωπος έχει προσθετικό βιονικό χέρι..

Δίδυμες αδελφές το βράδυ λαμπερά φορέματα διασκεδάζουν - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πορτρέτο, δίδυμες αδελφές το βράδυ λαμπερά φορέματα με αφρώδη οίνο σε ποτήρια διασκεδάζοντας σε ένα πάρτι

Ο Άγιος Βασίλης έβαλε τα χέρια του στο παγωμένο παράθυρο. Θέα από το σπίτι. - Φωτογραφία, εικόνα

Ο Άγιος Βασίλης με γυαλιά έβαλε τα χέρια του στο παγωμένο παράθυρο. Θέα από το σπίτι. Δέντρα από έλατο κρέμονται από το ταβάνι. Γάλα και μπισκότα σε ένα περβάζι. Πάνω από κίτρινο φόντο.

Ομάδα εθελοντών που συλλέγουν σκουπίδια σε ένα εποχιακό δάσος το φθινόπωρο - Φωτογραφία, εικόνα

Ομάδα εθελοντών μέσης ηλικίας με σακούλες σκουπιδιών σε ένα εποχιακό δάσος το φθινόπωρο, βοηθώντας στον καθαρισμό των δασικών δαπέδων από τα σκουπίδια. Μαζεύουν πράγματα με τα γάντια εργασίας τους..

Χαριτωμένο μικρό αγόρι τζίντζερ ξεκίνησε ένα αεροπλάνο χαρτί για να πετάξει πάνω από το μπλε φόντο - Φωτογραφία, εικόνα

Το χαριτωμένο μικρό κοκκινομάλλικο αγόρι εκτόξευσε ένα χάρτινο αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από το μπλε φόντο. Είναι πολύ χαρούμενος για την εμπειρία. Πλευρική άποψη.

Ποπ κορν σε ανακυκλώσιμο χαρτί ριγέ κουβά πάνω από λευκό φόντο - Φωτογραφία, εικόνα

Ποπ κορν σε αναλώσιμες, λιπασματισμού, ανακυκλώσιμες ρίγες σε λευκό φόντο στη γωνία. Άδειο φλιτζάνι σόδα με άχυρο σε βάθρο.

Teen κοκκινομάλλα κορίτσι κουβαλάει πλαστικό κουτί με λίγα στεγνά βάζα μπογιάς. - Φωτογραφία, εικόνα

Εφηβικό κοκκινομάλλα κορίτσι με ένα μπλε φόρεμα κουβαλάει πλαστικό κουτί με λίγα στεγνά βάζα μπογιάς. Το βάζει στην υψηλότερη βαθμίδα ενός μεταλλικού rack..

Teen κοκκινομάλλα κορίτσι κουβαλάει πλαστικό κουτί με λίγα στεγνά βάζα μπογιάς. - Φωτογραφία, εικόνα

Εφηβικό κοκκινομάλλα κορίτσι με ένα μπλε φόρεμα κουβαλάει πλαστικό κουτί με λίγα στεγνά βάζα μπογιάς. Παίρνοντας το από μια μεταλλική σχάρα.

Τα χέρια της elderely γυναίκας, περιήγηση στο φορητό υπολογιστή της - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτραίτο closeup ηλικιωμένη γυναίκα στέκεται στο σκαμνί θέση, πιέζοντας το φορητό υπολογιστή για τους γοφούς, με τα χέρια στο πληκτρολόγιο. Εικονολήπτης πόδια σε ένα πλαίσιο.

Κοριτσάκι σε denim συνολικά κοιτάζοντας ρετρό κάμερα - Φωτογραφία, εικόνα

Κοριτσάκι σε denim συνολικά κοιτάζοντας ρετρό κάμερα πλήρους μήκους σε μπλε φόντο

Πορτρέτο ενός κοριτσιού που κάθεται σε ένα τραπέζι με λευκό πουκάμισο και γυαλιά, που εργάζεται από το σπίτι εξ αποστάσεως από το γραφείο, - Φωτογραφία, εικόνα

Πορτρέτο ενός κοριτσιού που κάθεται σε ένα τραπέζι με λευκό πουκάμισο και γυαλιά, που εργάζεται από το σπίτι εξ αποστάσεως από το γραφείο,

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Χαρτί καμπάνα με μείνετε σπίτι μήνυμα στη μέση και πράσινο γρασίδι κάτω από αυτό. Όλα σε μαύρα χρώματα. 3d ψευδαίσθηση. Κλείσε.. - Φωτογραφία, εικόνα

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Χαρτί καμπάνα με μείνετε σπίτι μήνυμα στη μέση και πράσινο γρασίδι κάτω από αυτό. Όλα σε μαύρα χρώματα. 3d ψευδαίσθηση. Κλείσε..

Χέρι τοποθέτηση χαρτονένια γράμματα με μείνετε σπίτι μήνυμα σε μια μπλε επιφάνεια δίπλα στο σχήμα του σπιτιού - Φωτογραφία, εικόνα

Χέρι τοποθέτηση χαρτονένια γράμματα με μείνετε σπίτι μήνυμα σε μια μπλε επιφάνεια δίπλα στο σχήμα του σπιτιού

Στυλίστρια χέρι εφαρμογή περίγραμμα κραγιόν στα χείλη ενός πελάτη πάνω από το κίτρινο - Φωτογραφία, εικόνα

Στυλίστρια χέρι εφαρμογή περίγραμμα κραγιόν στα χείλη ενός πελάτη πάνω από κίτρινο φόντο. Ζωντανό κόκκινο χρώμα. Κλείσε. Ψιλοκομμένο. μόνο το μισό πρόσωπο.

Η μικρή φωτογράφος, έτοιμη να βγάλει μια όμορφη φωτογραφία. - Φωτογραφία, εικόνα

Κοντινό πλάνο πορτραίτο, φωτογράφο, έτοιμη να βγάλει μια όμορφη φωτογραφία. πάνω από μπλε φόντο

Ο Άγιος Βασίλης κοιτάζει την κάμερα από το παράθυρο και την σκουπίζει από τον πάγο..  - Φωτογραφία, εικόνα

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε να δώσει δώρα και κοιτάζει έξω από το παγωμένο παράθυρο. στο περβάζι του παραθύρου, τον περιμένει ήδη μια λιχουδιά.