Benzer Telifsiz VideolarDosya ID:426971934Tarafından inside-studio

1-100 - 1,000
istemci kadın vermek rüşvet için belge iş avukat için zarf içinde - Video, Çekim

Genç güzel istemci kadın vurdu belge iş statik tripod için avukatla bir zarf içinde rüşvet vermek. 4 k Uhd video klip.

Kadın bir terapist yaşlı bir büyükbabayla konuşuyor. Kardiyovasküler hastalıkların önlenmesi. Modern klinik - Video, Çekim

Kadın bir terapist yaşlı bir büyükbabayla konuşuyor. Kardiyovasküler hastalıkların önlenmesi. Modern klinik

Geçiş memur bebek belgelerle kadın al. 4k - Video, Çekim

Göçmen bürosu çalışanı, bebek pasaportu, belgeleri ve bilgisayardaki bilgileri kontrol ile kadın almak. 4k Uhd video klip.

Geçiş memuru kadın belgeleri ve pasaport alıyorum. 4k - Video, Çekim

Geçiş memur katip ofisinde bilgisayar kadın pasaport, belgeler ve onay bilgileri al. 4 k Uhd video klip.

Bir kadın doktor modern bir klinikte hasta bir adamı daha detaylı incelemek için kardiyogram tutuyor. Tıptaki son teknolojiler.. - Video, Çekim

Bir kadın doktor modern bir klinikte hasta bir adamı daha detaylı incelemek için kardiyogram tutuyor. Tıptaki son teknolojiler..

Kadın bir doktor masasında oturup yaşlı bir hastayla konuşur ve test sonuçlarına bakar. Kardiyolog ofisteki adama danışacak. - Video, Çekim

Kadın bir doktor masasında oturup yaşlı bir hastayla konuşur ve test sonuçlarına bakar. Kardiyolog ofisteki adama danışacak.

memuru memur istemci kadın belgeleri takım elbise bakmak. 4k - Video, Çekim

Devlet memuru takım elbiseli belgelere bakın. Müşteri güzel bir kadın. Rahat ofiste mali vergi danışmanı. İşadamı kredi vermeyi reddediyor. Bilgisayarile iş yeri. 4k Uhd video klip.

Kadın polis memuru istemci adamdan para rüşvet almak. 4k - Video, Çekim

Kadın polis memuru kadın müşteri adamdan para rüşvet almak. Rüşvet hükümet kadının. Mutlu işçi sayısı para euro. Suç bozulması anlaşma ofisinde. 4 k Uhd video klip.

kadın çalışanlara evrak için zarf içinde rüşvet vermek. 4k - Video, Çekim

Güzel kadın ofiste işlemler için genç işadamı için zarf içinde rüşvet vermek. Statik tripod vurdu. 4 k Uhd video klip.

Üst düzey iş adamları, güneş gören bir ofis ortamında dizüstü bilgisayarla yuvarlak bir masada belgeleri analiz ediyorlar..  - Video, Çekim

Üst düzey iş adamları, güneş gören bir ofis ortamında dizüstü bilgisayarla yuvarlak bir masada belgeleri analiz ediyorlar..

Güneş ışığında ofis ortamında dizüstü bilgisayarla birlikte yuvarlak bir masada belgeleri analiz eden iki kıdemli iş adamı..  - Video, Çekim

Güneş ışığında ofis ortamında dizüstü bilgisayarla birlikte yuvarlak bir masada belgeleri analiz eden iki kıdemli iş adamı..

birine bir iş toplantısında konuşan iş kadını - Video, Çekim

Birine bir iş toplantısında konuşan iş kadını

geçiş ofis çalışanı kadından rüşvet almak. 4k - Video, Çekim

Geçiş memur rüşvet müşteriden bilgisayar kadın ve türü bilgi al. görevli memur işçi rüşvet. suç bozulması anlaşma. 4 k uhd video klip.

kadın memuru memur adam zarfla para rüşvet vermek. 4k - Video, Çekim

Takım elbiseli hükümet memuru müşteri kadından zarf rüşvet ivedi ve ofis masasında belgeleri imzalar. Katip memur işçiye rüşvet. Suç yolsuzluğu anlaşması. 4k Uhd video klip.

Pensive Eski İşadamı Düşünme Yeni Plan - Video, Çekim

Pensive Eski İşadamı Düşünme Yeni Plan

danışman ve müşteri finansal yatırım. Kız evrak parasını öder. 4k - Video, Çekim

Genç danışman adam ve müşteri kadın finans yatırımı. Kadın evrak işleri için para ödüyor. Statik tripod çekimi. 4K UHD video klibi.

çalışan Sekreter belgelerle için yardıma ihtiyacım var. Office görüntüleme - Video, Çekim

Yeni çalışan adam belgeleri ile sekreter kız için yardıma ihtiyacım var. Ofise bak. Statik tripod çekim. 4k Uhd video klip.

Kardiyolog ya da aile doktoruyla randevusu olan gri saçlı bir emekli. Doktor, hastayla sağlık durumu ve refahı hakkında iletişim kurar. Yaşlıların sağlığıyla ilgilen. - Video, Çekim

Kardiyolog ya da aile doktoruyla randevusu olan gri saçlı bir emekli. Doktor, hastayla sağlık durumu ve refahı hakkında iletişim kurar. Yaşlıların sağlığıyla ilgilen.

Devlet memuru kadın işaret belgeler istemci adamla. 4k - Video, Çekim

Devlet memuru kadın ve istemci adam anlaşma belgeyi imzala ofisinde. Avukat ve müşteri sözleşme imzalamak. 4 k Uhd video klip.

kadın müşteri memuru memur adam zarf ile rüşvet vermek. 4k - Video, Çekim

Mutlu memur katip müşteri kadından zarfla para rüşvet almak. Hükümet görevlisi rüşvet. Mutlu işçi sayısı para euro. Suç bozulması anlaşma ofisinde. 4 k Uhd video klip.

Bayan bir doktorun orta yaşlı bir hastayla görüşmesi var. Klinikte hasta için ilaç yazan kadın doktor.. - Video, Çekim

Bayan bir doktorun orta yaşlı bir hastayla görüşmesi var. Klinikte hasta için ilaç yazan kadın doktor..

Doktor ve hemşire konuşuyor ve kahve çekerken gülüyor - Video, Çekim

Doktor ve hemşire konuşuyor ve toplantı salonu üzerinde oturan bir ara kahve çekerken gülüyor

Tabletle Çalışan İş İnsanları - Video, Çekim

Olgun iş adamları tabletten bir şey izliyor, tartışıyor ve gülüyorlar..

Kadın bir doktor masasında oturup yaşlı bir hastayla konuşur ve test sonuçlarına bakar. Kardiyolog ofisteki adama danışacak. - Video, Çekim

Kadın bir doktor masasında oturup yaşlı bir hastayla konuşur ve test sonuçlarına bakar. Kardiyolog ofisteki adama danışacak.

Ofiste çalışan bir işadamı. - Video, Çekim

Ofis ve sigara çalışan iş adamı

Olgun erkek ve kadın tablet Pc ile iş yapmak - Video, Çekim

Üst düzey erkek ve kadın iş için konuşma ve tablet bilgisayar kullanarak gözlük. Onlar olumlu ve yapıcı görüşme

Bir kardiyolog ofisinde bir hastayla konuşur. Yaşlı bir adamda kalp rahatsızlığı. Modern Avrupa Kliniği - Video, Çekim

Bir kardiyolog ofisinde bir hastayla konuşur. Yaşlı bir adamda kalp rahatsızlığı. Modern Avrupa Kliniği

Kıdemli karı koca, ellerinde turist haritası ile kanepede oturup, birlikte ev seyahati planlarken gezi planlarını tartışıyorlar. - Video, Çekim

Kıdemli karı koca, ellerinde turist haritası ile kanepede oturup, birlikte ev seyahati planlarken gezi planlarını tartışıyorlar.

Müşteri euro para seyahat acentesi kadın için öde. 4k - Video, Çekim

Erkek müşteri hizmetleri için seyahat acentesi kadın için euro para banknot para. İşkadını istemci adam için bir şey satmak. 4 k Uhd video klip.

Bunalımlı, tıraşsız, son sınıf öğrencisi zihinsel hastalıklarla boğuşuyor. Derin düşüncelere dalmış iç gözlem bakışları, kırışık beyaz saçlı, yaşlı, melankolik 70 'li yaşlarda biri. - Video, Çekim

Bunalımlı, tıraşsız, son sınıf öğrencisi zihinsel hastalıklarla boğuşuyor. Derin düşüncelere dalmış iç gözlem bakışları, kırışık beyaz saçlı, yaşlı, melankolik 70 'li yaşlarda biri.

Kıdemli adam televizyon izlerken ve Uzaktan kumanda evde kullanma - Video, Çekim

Kıdemli adam televizyon izlerken ve Uzaktan kumanda evde kullanma

Bir erkek ve bir kadın, toplantı masasında notlar ve dizüstü bilgisayarlarla odaklanmış bir iş görüşmesi yapıyorlar..  - Video, Çekim

Bir erkek ve bir kadın, toplantı masasında notlar ve dizüstü bilgisayarlarla odaklanmış bir iş görüşmesi yapıyorlar..

Olgun bir kadının koltukta oturup, Afrikalı Amerikalı bir terapistin tavsiyelerini dinlemesi ve terapi sırasında gülümsemesi. - Video, Çekim

Olgun bir kadının koltukta oturup, Afrikalı Amerikalı bir terapistin tavsiyelerini dinlemesi ve terapi sırasında gülümsemesi.

Evde tek başına depresyonla boğuşan umutsuz bir son sınıf öğrencisi. Sessiz umutsuzluk, melankolik ve zihinsel hastalık tasviri içindeki yaşlı bir insanın yakın çekimi. - Video, Çekim

Evde tek başına depresyonla boğuşan umutsuz bir son sınıf öğrencisi. Sessiz umutsuzluk, melankolik ve zihinsel hastalık tasviri içindeki yaşlı bir insanın yakın çekimi.

İnsanlar otel lobisinde vakit geçiriyorlar, yurtdışında emeklilik tatiline çıkıyorlar ve dinlenme odasında kayıt yaptırmayı bekliyorlar. Yaşlı kadın dizüstü bilgisayardaki ünlü ziyaretçi ve kitaptan hoşlanan bir adama bakıyor.. - Video, Çekim

İnsanlar otel lobisinde vakit geçiriyorlar, yurtdışında emeklilik tatiline çıkıyorlar ve dinlenme odasında kayıt yaptırmayı bekliyorlar. Yaşlı kadın dizüstü bilgisayardaki ünlü ziyaretçi ve kitaptan hoşlanan bir adama bakıyor..

Bir amfitiyatro salonunda, farklı dinlerden bir grup uluslararası ve çok ırklı insan bir iş seminerine katılıyor. Sohbet ediyorlar, görüşlerini paylaşıyorlar ve iletişim kuruyorlar. - Video, Çekim

Bir amfitiyatro salonunda, farklı dinlerden bir grup uluslararası ve çok ırklı insan bir iş seminerine katılıyor. Sohbet ediyorlar, görüşlerini paylaşıyorlar ve iletişim kuruyorlar.

okul kafeteryasında konuşan öğretmenler - Video, Çekim

Okul kafeteryasında konuşan öğretmenler

Sonraki Sayfa
1-100 - 1,000